HomeBlogUncategorizedOppdag de eksotiske smakene fra det thailandske kjøkkenet til ditt neste arrangement

Oppdag de eksotiske smakene fra det thailandske kjøkkenet til ditt neste arrangement

Selv om det er mange muligheter når det gjelder matvalg for arrangementer, bør man vurdere thailandsk mat som en spennende og smakfull alternativ.

Bilder tok fra Phi Phi Islands, Thailand https://unsplash.com/photos/BU6lABNbTpA

Thailandsk mat er kjent for å være variert, krydret og full av smak. Dette gjør at maten passer godt til de fleste anledninger, uansett om det er bryllup, bursdag eller bedriftsarrangement.

Thai Panang Karri

En av de store fordelene med thailandsk mat er at det er et bredt utvalg av vegetariske og veganske alternativer. Dette gjør at man kan imøtekomme alle gjestenes behov, og det gir også mulighet for å servere et utvalg av retter som passer til ulike kosthold. Thailandsk mat er også ofte laget med ferske og sunne ingredienser, noe som kan være en fordel for de som ønsker sunn mat på arrangementet sitt.

Når det gjelder de mest populære thailandske rettene, er det noen som skiller seg ut. Pad Thai er en av de mest kjente rettene, og den består av nudler, egg, grønnsaker og ofte kylling eller scampi. Tom Yum Suppe er også en populær rett, og den er kjent for sin sterke smak og krydder. Grønn karri er en annen kjent rett, og den består av en currysaus med kokosmelk, grønnsaker og kylling eller biff.

Thai Grønn Karri
Thai Grønn Karri

For de som ønsker å tilby sine gjester en unik smaksopplevelse, kan det også være verdt å vurdere retter som Pad Kra Pao, en krydret rett med basilikum, chili og hvitløk, eller Som Tam, en frisk og smakfull papayasalat.

Uansett hvilken thailandsk rett man velger, vil gjestene bli imponert over den eksotiske smaken og de spennende ingrediensene. Med thailandsk mat på menyen, kan man være sikker på at arrangementet vil bli en suksess og at gjestene vil huske det lenge etterpå. Så neste gang du planlegger et arrangement, hvorfor ikke velge thailandsk mat som en spennende og smakfull alternativ?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Asiaten Mat og Take Away AS

Asiaten Sartor tilbyr et rikt utvalg av asiatiske matvarer, hentet fra ulike land i Sørøst-Asia, med hovedfokus på thailandske produkter.

Vår takeaway-meny byr på et variert utvalg av kjente asiatiske retter, som du kan nyte hjemme eller hos oss. I tillegg finner du et sortiment av friske asiatiske grønnsaker i butikken, med nye leveranser hver tirsdag.

Vi tilbyr også cateringtjenester for ulike begivenheter, som konfirmasjoner og lignende arrangementer. Vi leverer også lunsjretter og mat for overtid til bedrifter.

Kjøkken Åpningstider

Mandag – Fredag:

Søndag:

© 2024 · Asiaten Mat og Take Away A/S – Design og utvikling av THAIBEATS A/S

Din bestilling

Du har ingen produkter i handlekurven.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.